www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО
 
Защитата и възстановяването на кожата нямат по-добър съюзник от растението алое вера. Форевър създаде уникална и разнообразна палитра от специална козметика, която действа по естествен начин, като овлажнява кожата и й осигурява основни хранителни вещества и витамини. Нашите продукти хидратират кожата и я защитават от слънце, вятър и бактериални инфекции, като я запазват мека и нежна.
 
Код: 022
4,25 г
ПЦП: 8,00 лв.
Повече  
Aloe Lips
Алое липс
Балсам за изкусителни устни през всеки сезон със стабилизиран гел от алое вера, жожоба и три вида восък. Алое липс успокоява и възстановява сухи и напукани устни и ги защитава от агресията на околната среда. Предпазва устните ви през цялата година.
Код: 187
30 мл
ПЦП: 75,58 лв.
Повече  
Alpha-E Factor
Алфа-Е фактор
Разкошен еликсир за суха кожа, съдържащ витамини A, E и C за мощен антиоксидантен ефект. В състава на омекотяващата течност влиза още ретинил палмитат и тя ефективно се бори със свободните радикали и сухотата. Подобрете еластичността, възстановете влагата и балансирайте кожата си с няколко капки от успокояващия Алфа-Е фактор.
Код: 553
ПЦП: 400,64  лв.
Повече  
infinite by Forever™
Инфинит от Форевър
Инфинит от Форевър е най-новото в съвременната грижа за кожата, впрягащо силите на науката и на природата. Четирите уникални продукта, съчетани в колекцията Инфинит от Форевър намаляват появата на фини линии и бръчици, изглаждат кожата, събуждат красотата отвътре навън и ви даряват със сияйна и овлажнена кожа, която изглежда и чувствате по-млада.
Код: 554
118 мл
ПЦП: 60,11 лв.
Повече  
infinite by Forever™ hydrating cleanser
Хидратиращ почистващ лосион
Хидратиращият почистващ лосион е пълен с мощни съставки от естествен произход като екстракт и аминокиселини от ябълки и кокосови мастни киселини, които незабавно хидратират кожата и я зареждат с антиоксиданти, като същевременно отмиват замърсяванията и омазняването, без да изсушават.
Код: 555
30 мл
ПЦП: 119,05 лв.
Повече  
infinite by Forever™ firming serum
Стягащ серум
Две ефикасни съставки работят заедно с алое вера в този мощен еликсир, за да подобрят еластичността на кожата, да намалят появата на фини линии и бръчици, да успокоят и изгладят структурата й. Многопластовата формула е създадена със силата на природата и най-съвременните лабораторни открития, за да ви помага да изглеждате и да се чувствате по най-добрия възможен начин.
Код: 556
60 табл.
ПЦП: 118,46 лв.
Повече  
infinite by Forever™ firming complex
Стягащ комплекс
Хранителна добавка, която атакува стареенето отвътре навън и ще ви помогне да контролирате процеса на стареене и да сте сигурни, че се грижите за всеки аспект от антиейджинга. Таблетките без глазура на стягащия комплекс съдържат патентована комбинация от концентрат от френски пъпеш, фитосерамиди и морски колаген.
Код: 558
48,2 г
ПЦП: 132,77 лв.
Повече  
infinite by Forever™ restoring creme
Възстановяващ крем
Със своите повече от 15 обгрижващи кожата съставки възстановяващият крем от Инфинит е идеалният начин да завършите всекидневния си козметичен режим, за да заключите в кожата всички ефикасни средства за забавяне на неумолимия ход на времето, с които е подхранена от продуктите в серията.
Код: 645
60 мл
ПЦП: 83,57 лв.
Повече  
Protecting Day Lotion
Защитен дневен лосион
Предпазвайте кожата си от вредните UVA/UVB лъчи с този натурален минерален слънцезащитен лосион с фактор 20, в който вложихме над 20 обгрижващи кожата съставки. Нанася се с лекота и кожата изглежда безупречна.
Код: 618
50 мл
ПЦП: 80,12 лв.
Повече  
hydrating serum
Хидратиращ серум
Супер овлажняваща формула, която бързо попива в горните слоеве на кожата, за да достави в тях полезното действие на хиалуроновата киселина и стабилизирания алое вера гел. Подобрете хидратацията, докато предпазвате кожата си от факторите на околната среда и намалявате появата на фини линии и бръчици с хидратиращия серум на Форевър.
Код: 651
71 г
ПЦП: 76,13 лв.
Повече  
deep moisturizing cream
Дълбоко овлажняващ крем
Някои хидратанти са като капка вода. Този крем е като цял басейн. Интензивното му действие се дължи на серамидите, които доставят влага дълбоко в горните слоеве на кожата. Възстановете младежкото си сияние с мощните антиоксиданти в екстракта от борова кора.
Код: 559
60 мл
ПЦП: 41,79 лв.
Повече  
smoothing exfoliator
Изглаждащ ексфолиант
Изравнява цвета и структурата на кожата с бамбук, зрънца от масло от жожоба, натурални плодови екстракти и алое. Нежно ексфолира за копринено гладка кожа. Ензимните екстракти обновяват и почистват.
Код: 561
21 г
ПЦП: 41,79 лв.
Повече  
awakening eye cream
Пробуждащ околоочен крем
Патентовани съставки с пептидна технология успокояват и изглаждат чувствителната зона около очите и видимо изчистват фините линии, бръчиците и сенките под очите. Уникална форма на колаген помага на кожата да е оптимално хидратирана, стегната и свежа.
Код: 560
130 мл
ПЦП: 49,78 лв.
Повече  
balancing toner
Балансиращ тоник
Нуждае ли се лицето ви от още нещо след почистване? Уверете се, че всички замърсявания са отмити, стегнете порите и овлажнете кожата си с балансиращия тоник след почистване и преди хидратиране.
Код: 612
130 мл
ПЦП: 36,61 лв.
Повече  
aloe activator
Алое активатор
Алое активатор е неповторим овлажнител в течна форма, съдържащ над 98% алое вера гел. Простичката формула използва мощта на алоето за освежаване и успокояване на кожата. Високата концентрация на алое в уникалния му състав го превръща в идеална добавка към всеки козметичен режим.
Код: 664
3 бр. по 25 г
ПЦП: 72,68 лв.
Повече  
aloe bio-cellulose mask
Алое био-целулозна маска
Ефикасна и лесна за ползване маска за лице с антиейджинг свойства, която зарежда кожата ви с влага и й придава свежо сияние само след 20 минути. Уникалният серум, с който е напоена, съдържа зелен чай, див кестен и масло от ливадина за подмладяване на повехналата кожа, помощ в борбата със свободните радикали и с признаците на стареене, успокояване и намаляване на зачервяването.
Код: 238
99 г
ПЦП: 36,08 лв.
Повече  
Forever Aloe Scrub®
Алое ексфолиант
За разлика от останалите подобни продукти, които съдържат агресивни и груби съставки като натрошени ядки, костилки или пластмасови микроперлички, в нашия ексфолиант има микросфери от жожоба, които се плъзгат нежно по кожата. Така увличат със себе си мъртви кожни клетки и проправят път на свежата, обновена кожа отдолу. Достатъчно нежен за всекидневна употреба, финият ексфолиант помага за отстраняване на наслояванията, които запушват порите и помрачават сиянието на кожата.
Код: 069
56.7 г
ПЦП: 75,58 лв.
Повече  
R3 Factor
R3 фактор
Съхранете, възстановете и обновете. Алфа хидроксилните киселини, наричани още плодови, ексфолират и освобождават мъртвите клетки като разтварят естествените лепилоподобни субстанции, които ги задържат по повърхността на кожата прекалено дълго. Старите клетки образуват бариера и затова отстраняването им позволява на останалите съставки – витамин Е, ретинил палмитат и разтворим колаген да проникнат в тъканта и да започнат работа по възстановяване на влажността на кожата и възобновяване на структурата й. Този крем е като лична охрана за красотата ви.
Код: 341
29 г
ПЦП: 43,49 лв.
Повече  
Mask Powder
Маска за лице
Нанесете маската и ще усетите как чудотворно действа – стяга и почиства порите ви в дълбочина. За това допринасят албуменът и царевичното нишесте, а каолинът абсорбира излишните мазнини. Алантоинът и лайката успокояват и подмладяват лицето. Ще се почувствате освежени, след като отмиете маската и видите чистата си и възобновена кожа.

* ПЦП - препоръчителна цена за потребители  

  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.