www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
КОЗМЕТИКА „СОНЯ“
 
Код: 609
ПЦП: 195,18 лв.
Повече  
Sonya™ daily skincare system
Ежедневна грижа за кожата „Соня“
Решението за комбинирана кожа. Разработена специално за кожата, която постоянно се променя, новата колекция „Соня“ е с високо съдържание на алое, съчетано с други овлажняващи растения. Природата и науката си подават ръка в революционната гел технология, която доставя полезното действие на алоето там, където кожата има най-голяма нужда от него. Леката консистенция създава усещане за свежест и подмладяване.
Код: 605
118 мл
ПЦП: 53,82 лв.
Повече  
Sonya™ refreshing gel cleanser
Освежаващ почистващ гел
Забравете за традиционните измиващи средства. Освежаващият почистващ гел „Соня“ съдържа нашия алое гел плюс овлажняващи съставки като студено пресовано масло от баобаб, което омекотява и хидратира кожата. Богати антиоксиданти като ябълкови аминокиселини и хидроксиацетофенон подкрепят комбинираната кожа, а натуралното почистващо средство – екстракт от плодовете на шикакай, помага за отстраняване на натрупаните по повърхността мъртви клетки, замърсявания и грим за старателно и нежно почистване.
Код: 606
28,3 г
ПЦП: 50,92 лв.
Повече  
Sonya™ illuminating gel
Озаряващ гел
Възстановете натуралния блясък на кожата и й придайте естествено сияние с озаряващия гел „Соня“. Капсулираните пептиди в този бързопопиващ гел предлагат най-новите технологии за подобряване вида на кожата, а комбинацията от пет азиатски растения, включително корен от сладник, изравняват и освежават цвета й, за да е мека, гладка и да грее от здраве.
Код: 607
59 мл
ПЦП: 53,82 лв.
Повече  
Sonya™ refining gel mask
Усъвършенстваща гел маска
Разкрасяващият сън влиза в ново измерение с научно разработената формула, оптимизираща начина, по който кожата ви функционира нощем. Усъвършенстващата гел маска „Соня“ допринася за баланса й, като контролира омазняването и освежава цялостния й вид. Със съкровищницата от растения, плодови екстракти и овлажнители ще се събуждате с по-сияйна, по-млада и по- балансирана кожа.
Код: 608
59 мл
ПЦП: 58,96 лв.
Повече  
Sonya™ soothing gel moisturizer
Успокояващ овлажняващ гел
Преливащ от богати растителни съставки и ефикасни компоненти, успокояващият овлажняващ гел „Соня“ представлява интензивно хидратиращо средство за заредена с влага и освежена кожа. С повече от десет натурални растителни екстракта и масла, бета-глюкан, извлечен от гъби, плюс хидролизиран колаген и ябълков екстракт, формулата активно успокоява и овлажнява комбинираната кожа.

* ПЦП - препоръчителна цена за потребители  

  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.