www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
НАПИТКИ
 
Създадените от най-висококачествени съставки напитки и добавки на Форевър, съчетани със здравословна и балансирана храна, са път към чудесно здраве и отлична форма. Основен елемент на продуктите ни е чист, стабилизиран гел от алое вера, извлечен от самата сърцевина на листата. Изобилието от натурални хранителни вещества в него допринася за оптимално здраве и жизненост.
Forever MÓR
Форевър МООР
Заредете деня си с енергия с чаша функционално кафе от Форевър! Към превъзходно ароматно кафе добавихме аминокиселината таурин и витамини B3, B5, B6 и B12. Интензивното съчетание от арабика и робуста има богати шоколадови нотки с цитрусов послевкус, а добавените нутриенти ще ви изпълват с жизненост в натовареното всекидневие.
Прочети повече 

Код: 670 / 10 кафе капсули / ПЦП: 55,51 лв.

Код: 715 / 1 л
ПЦП: 59,54 лв.
Код: 71612
12 х 330 мл
ПЦП: 238,12 лв. Повече  
Aloe Vera Gel
Гел от алое вера
Първият продукт, получил сертификат от Международния научен съвет за алое заради чистотата си, гелът ни от алое вера може да се похвали с 99,7% гел от вътрешността на листата, който подкрепя храносмилателната система и подпомага усвояването на нутриенти. С любов извличаме полезната пулпа и течност от вътрешността на листата и я преработваме асептично, за да почувствате истинската сила на природата.

Код: 7153
3 х 1 литър
ПЦП:
178,61 лв.
Повече  
Aloe Vera Gel TriPack
ТриПак - гел от алое вера
Троен пакет с любимия и неповторим Гел от алое вера. Напитката подпомага храносмилането и имунитета на тялото ви, изпълва ви с жизненост.

Код: 734 / 1 л
ПЦП: 59,54 лв.
Код: 73512
12 х 330 мл
ПЦП: 238,12 лв. Повече  
Aloe Berry Nectar
Алое бери нектар
Освежаващи червени боровинки, съчетани със сладки ябълки, превръщат любимия гел от алое вера в ободряваща напитка, която не само подпомага храносмилането, но и прелива от фитонутриенти и витамини. Форевър алое бери нектарът съдържа 90,7% гел от вътрешността на листата на растението плюс натурални плодови концентрати, за да подкрепя имунната ви система и да ви зарежда с жизненост.

Код: 7343
3 х 1 литър
ПЦП:
178,61 лв.
Повече  
Aloe Berry Nectar TriPak
ТриПак - алое бери нектар
Троен пакет с освежаващия и вкусен Алое бери нектар. Вкусната напитка се грижи за храносмилането, имунитета и отделителната система.

Код: 777 / 1 л
ПЦП: 59,54 лв.
Код: 77812
12 х 330 мл
ПЦП: 238,12 лв.
Повече  
Forever Aloe Peaches
Алое и праскови
Защо да чакате летните дни за омайващото ухание на узрели праскови, щом можете да му се наслаждавате по всяко време с Форевър алое и праскови? 84,5% чист гел от алое вера, допълнен с натурално пюре и аромат на праскови, създават вкусна и полезна напитка. Прасковите естествено съдържат антиоксиданти, които подкрепят организма. Чудесен плодов вкус за превъзходна кондиция.

Код: 7773
3 х 1 литър
ПЦП:
178,61 лв.
Повече  
Forever Aloe Peaches TriPak
ТриПак - алое и праскови
Троен пакет с ароматната и вкусна напитка Алое и праскови. Алое и праскови се грижи за храносмилането, имунитета и жизнеността ви.
Код: 736
1 литър
ПЦП: 59,54 лв.
Повече  
Forever Aloe Mango
Алое манго
Добавихме тропическо ухание към нашата класическа алое напитка! Насладете се на идеалната комбинация от алое вера и пюре от манго с Форевър АЛОЕ МАНГО, предлагащо всички полезни свойства на алоето от нашите собствени полета с изкусителен тропически аромат.

Код: 7333
3 х 1 литър
ПЦП:
178,61 лв.
Повече  
Aloe Drinks TriPak
ТриПак - алое напитки
Троен пакет с трите великолепни алое напитки на Форевър - гел от алое вера, алое бери нектар и алое и праскови. Идеален за продуктови представяния - запознайте клиентите си с различните разновидности на алое напитките, за да ги опитат и да си изберат тази, която им допада най-много.
Код: 196
1 литър
ПЦП: 81,36 лв.
Повече  
Forever Freedom
Форевър фрийдъм
Напитка от алое, която ви осигурява препоръчителните количества глюкозамин сулфат (1500 мг), хондроитин сулфат (1200 мг), плюс 750 мг МСМ в една доза от 120 мл. Съчетанието от тези съставки помага на организма да поддържа здрави и подвижни стави и да облекчава болката. Самият гел от алое допринася за подсилване на имунната система, облекчаване на възпалителните процеси и заздравяване на съединителните тъкани.
FAB
Код: 721
269 мл
ПЦП: 8,58 лв.

Повече  Arrow
FAB Forever Active Boost
ФАБ енергийна напитка
ФАБ е вкусна комбинация от екзотични аромати от гуарана, екстракти от асаи и ацерола, плюс червени боровинки. Тя съдържа витамини B6 и B12, които допринасят за намаляване на чувството за умора и за контрол върху психични функции като мислене, емоции и интуиция. Доверете се на ФАБ винаги когато имате нужда от допълнителен тласък.
Код: 200
25 пакетчета
ПЦП: 40,06 лв.
Повече  
Aloe Blossom Herbal Tea
Билков чай с цветчета от алое
Великолепен чай с изтънчен аромат на канела и джинджифил от Китай, уханен карамфил от Мадагаскар, успокояващ бахар от Ямайка, свежи портокалови кори (пълни с витамин C), кардамон, копър, лайка, листа от къпина и цветчета от алое вера. С естествено ниско съдържание на калории и без кофеин.

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

* ПЦП - препоръчителна цена за потребители  

  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.