www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало

КОИ СМЕ НИЕ?

Преди да основе Форевър Ливинг Продъктс Рекс Моън е преуспяващ и непрекъснато търсещ бизнесмен. Мрежовият маркетинг го заинтригува с възможностите за финансова свобода, които предлага.

Независимостта и свободата са ключ към създаване на печеливш маркетингов план, който без съмнение би привлякъл хора, стремящи се към личен избор. Тогава Рекс преоткрива познатите от древността полезни свойства на растението алое вера и осъзнава потенциала му да подобри начина на живот на хората по целия свят.

На 13 май 1978 г. се провежда първата бизнес среща. Първите продукти и маркетинговият план вече са създадени. Днес, над 37 години по-късно, работим в 158 държави, а годишните ни продажбите надхвърлят 2,8 милиарда долара. Компаниите от семейството на Форевър Ливинг Продъктс са най-големият производител, преработвател и дистрибутор на алое вера в света. Нашите плантации в САЩ и Доминиканската Република са на площ надхвърляща 2500 хектара и осигуряват непресъхващ източник на най-чистото алое за партньорите ни. С гордост можем да се наречем един от най-сериозните доставчици на алое в света.

Освен козметика и напитки от алое вера, широката ни гама от хранителни добавки за здраве и жизненост ви дава възможност да се възползвате и от полезните свойства на пчелните продукти, лековитите растения и гъби.

Мечтата на Рекс да предложи най-чистите продукти и най-лесния бизнес план се сбъдва по много впечатляващ начин. На всеки три години през последното десетилетие ФЛП почти удвоява продажбите си и продължаваме да растем. Но по-важното е, че Форевър не е просто един голям бизнес, а хиляди успешни, независими, семейни инициативи!

 
НАШАТА МИСИЯ
„Създаваме печеливша среда, в която всеки да може с достойнство да бъде това, което иска да бъде; в която честността, коректността, съпричастността и удоволствието от работата са наши основни приоритети. Изграждаме и подхранваме ентусиазъм и вяра в нашата компания, продукти и индустрия. Търсим познание и баланс, а най-вече без страх водим компанията и собствениците на Форевър бизнес напред.“

Форевър Ливинг Продъктс започва работа в България през октомври 2001 г. под ръководството на Стефан Стаев. Днес, 16 години по-късно, компанията ежедневно осигурява на многобройните собственици на Форевър бизнес от цялата страна лесен и удобен достъп до продуктите, подкрепя ги активно с информация, печатни, маркетингови и онлайн материали, срещи, обучения и най-различни други инструменти за успешен бизнес.

Форевър България е горд член на Българската асоциация за директни продажби (БАДП) и активен участник в дейностите на организацията за създаване на положителна нагласа към мрежовия маркетинг. БАДП е организация с нестопанска цел, основана през май 2004 г., чиито основни цели са: да създава и утвърждава положителен облик на директните продажби в България, да повишава професионализма в директните продажби, да защитава интересите на клиентите и на своите членове. През май 2005 г. БАДП стана член на Европейската асоциация за директни продажби (ЕАДП) и компаниите членове на Асоциацията и техните представители имат ангажимент да спазват Европейския кодекс за етично поведение.

Присъединете се и вие към растящото ни семейство от собственици на Форевър бизнес, стремящи се към финансова свобода с Форевър Ливинг Продъктс!



  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.